Ann Salenspad 5, 2000 Antwerpen 12/2024

Ann Salenspad 5, 2000 Antwerpen 12/2024
Ledeeganckkaai, Het Zuid, Antwerpen, Antwerp, Flanders, 2000, Belgium
€1,500 €/m - Furnished apartment
Ann Salenspad 5 110 m2 3 Bedrooms 3 Bathrooms 1 Garage 2019 Year Built

Een absolute toplocatie, sublieme afwerking en een uitzicht om U tegen te zeggen. Volledig instapklaar. Welkom in dit nieuwbouwappartement in project “The Residence” gelegen op hét schakelpunt tussen het trendy Oude – en Nieuwe Zuid: een jonge, duurzame wijk aan het Nieuw Justitiepaleis en de Scheldekaaien. Een ontspannende wandeling in het groen? Gewoon in het park in je achtertuin. Het bruisende stadsleven en de belangrijkste invalswegen zijn vlakbij.

Niet alleen de locatie is geweldig, het 3 slk. appartement zelf is zonnig en hoogwaardig afgewerkt, meet 110 M2 en voorzien van 14 M2 terrassen. De authentieke details maken geheel het nóg mooier en chiquer. Denk aan vol massieve parket, zwart kraanwerk, een aangename leefkeuken met aansluitende eettafel en een zithoek met, jawel, zicht op de Schelde. De plafondhoge raampartijen kan je openschuiven, waardoor de leefruimte en het westterras in elkaar overvloeien. Ook achteraan is het heerlijk vertoeven op het oostterras met zicht op de binnentuin.

De masterslaapkamer met ingemaakte kasten en open badkamer mét bad zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van luxe. Betontegels en hetzelfde zwarte kraanwerk als in de keuken maken de ruimte àf. Je hebt de badkamer helemaal voor jezelf: bij de twee andere slaapkamers hoort nog een extra badkamer met douche. Verder nog twee aparte bergingen.

De buitengevel van dit prestigeproject werd afgewerkt in gepolijst architectonisch beton in lichte natuurkleur, met glazen balustrades, grijs gebeitste houten lamellen en bronzen aluminium raamprofielen.

Mogelijkheid tot huur van een parkeerplaats aan 150€/m extra. Voor 250 €/m heeft u internet, tv, water, algemene kosten, een forfait voor verwarming en elektriciteit. Schoonmaak is mogelijk. Wens je een bezoek bel: +32 473572275 of mail: info@acosyhouse.be of kijk verder op www.acosyhouse.be voor andere korte termijn verhuur.

Over The Residence : Dit exclusief project bestaat uit een 80 tal woonéénheden, een commercieel gelijkvloers waar thans o.a. een Colruyt gevestigd is, een Total tankstation en een hotel in afwerking (mei 2021) met restaurant, skybar en waterpartij op het dak. Ondergronds parkeren mogelijk.

Property Map

Similar Properties